Travel Agency

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

КОНТАКТ ПОЧЕТНА

travel gallery

photo 1


Click for Берово, Macedonia Forecast

news and events

ДОБРЕДОЈДОВТЕ

На само неколку минути од градот Берово, сместен во божествената убавина на Малешевските Планини, над малото бистро Беровско Езеро, се наоѓа МОТЕЛОТ БИСТРА. Овој мотел е идеално место за одмор за оние кои сакаат мир и прошетки во околина со бескрајно зеленило, но и за оние кои сакаат активен одмор исполнет со авантури и предизвици...

 

... повеќе

hot destinations

photo 1
photo 2